ساق دست کد ST-SD01 |
مشاهده |
ساق بند کشاله ST-2566 |
مشاهده |
ساقبند رو پا ST-2567 |
مشاهده |
ساقبند ST-2551 |
مشاهده |
ساق دست ایرانی ST-SD02 |
مشاهده |
از شایع ترین مصدومیت های ورزشکاران می توان به آسیب های ناحیه ساق پا اشاره کرد که با اصابت ضربات شدید به این ناحیه از بدن ایجاد می شود، بنابراین برای جلوگیری از مصدومیت ها و آسیب های جدی به ساق پا می توان از یک ساق بند مناسب و حرفه ای استفاده کرد. انواع ساق بند در در بازار موجود است و شما می توانید با توجه به نوع فعالیت ورزشی خود و انتظار خود، ساق بند مناسب را انتخاب کنید. همچنین شما می توانید برای راحتی و مراقبت بیشتر ساق بند خود را سفارش دهید که متناسب با ساق پای شما طراحی و آماده شود.
انواع ساق بند
- ساق بند بدون تسمه
همانطور که از نامش پیداست برای این نوع ساق بند تسمه نگهدارنده ای در نظر گرفته نشده است و ساق بند به وسیله موادی که در داخل آن به کار رفته و حالت ترمزی دارد سرجایش محکم و ثابت نگاه داشته می شود. از مزیت های این نوع ساق بند حرکت آزادانه و جابجایی راحت پای ورزشکار و همچنین میزان محافظت بالای آن به دلیل مواد محکم داخل ساق بند است. ساق بند بدون تسمه بیشتر توسط ورزشکاران حرفه ای استفاده می شود.
- ساق بند دارای تسمه
این نوع ساق بند تقریبا مشابه ساق بندهای بدون تسمه هستند با این تفاوت که دارای تسمه نگهدارنده هستند و شما به راحتی می توانید میزان سفت یا شل بودن آن را متناسب با راحتی پای خود تنظیم کنید. رایج ترین نوع ساق بند مورد استفاده ورزشکاران ساق بند دارای تسمه است.
- ساق بند بدون تسمه با جوراب نگهدارنده
این نوع ساق بند تسمه نگهدارنده ندارد اما برای ایمنی بیشتر و اطمینان از ثابت ماندن ساق بند جورابی نازک و جداگانه به همراه دارد که اطرف ساق پا را می پوشاند و ساق بند را در سر جایش محکم نگاه می دارد.
- ساق بند با جوراب متصل و پیشرفته
نوع بسیار پیشرفته و حرفه ای ساق بند است که استفاده آن گسترده و عمومی نیست. مانند جوراب پوشیده می شود و ساق بند به آن متصل است و به هیچ عنوان روی پا نمی لغزد و بسیار سبک است و محافظت بالایی از ساق پا به عمل می آورد.
مزایای استفاده از ساق بند
ساق بندها به دلیل بافت ویژه ای که در طراحی و تولید آنها استفاده می شود فشار مشخصی را بر روی ماهیچه ها و ساق پا وارد می کنند و سبب می شوند جریان خون در قسمت های تحتانی بدن با سرعت بیشتری انجام شود. همچنین برگشت خون از اندام تحتانی به قلب را سریع تر کرده و به همین دلیل می تواند جایگزین مناسبی برای جوراب واریس باشد.
در صورت انتخاب ساق بند مناسب و اندازه، شما نباید هیچگونه احساس ناراحتی در ساق پا داشته باشید. این محصول، به ظاهرمناسب و فرم دهی این ناحیه از بدن نیز کمک می کند. همچنین در جذب رطوبت و عرق ساق پا بسیار مؤثر است.
تقویت عضلات پا، سفتی و بالا بردن قدرت ماهیچه های ساق پا از دیگر مزیت های ساق بند می باشد همچنین این محصول از ارتعاشات ایجاد شده در ماهیچه های ساق پا جلوگیری کرده بنابراین از اتلاف انرژی و خستگی پاها جلوگیری می نماید.
این محصول با گرم نگه داشتن ساق پا مانع گرفتگی ماهیچه ها و سبب تسکین دردهای این قسمت می شود.
ساختار ساق بند
سطح محافظتی رویه
این قسمت را می توان اصلی ترین قسمت ساق بند دانست که بیشترین میزان فشار وارد شده بر اثر ضربات را باید تحمل کند. به همین دلیل از جنس پلاستیک سخت و فشرده و یا فیبر کربن ساخته می شود. این مواد سبک هستند و همچنین بالاترین میزان جذب شوک را دارند.
سطح محافظتی داخلی
قسمت داخلی ساق بند باید به گونه ای طراحی شده باشد که همزمان چند مزیت را به دنبال داشته باشد. این قسمت باید به جذب و خنثی کردن شوک هایی که به قسمت بیرونی ساق بند وارد می شود کمک کند، همچنین باید از جنسی تهیه شده باشد که مثل یک ترمز، محکم در سرجایش ثابت بماند و باید جنسی نرم و منعطف داشته باشد که از اذیت شدن پا و خراش دادن ساق پا جلوگیری کند. به همین منظور سطح داخلی ساق بند از جنس فوم با درجات سختی و نرمی متفاوتی ساخته می شود که بخوبی تمامی نیاز های ذکر شده را پوشش می دهد.